Japansk vaniljbulla - Creampan

Då jag postade den söta vetedegen för "Japanska bullar" tidigare. Så måste jag såklart använda degen också :) Så varför inte ta en av mina svenska favvobullar (alla sorters vaniljbullar..) och göra den japanska varianten - Creampan!
Japansk vaniljbulla, alltså "creampan" :)
Ta din färdigjästa grunddeg och dela den i 16 till 20 delar. Forma små bollar, kavla ut..
Och klicka på vaniljkräm.. Uh.. Blev vaniljklister, men det fungerar ;)
Vik först in fyra hörn av rundeln..
Och sedan resterande hörn. Vänd uppochner och forma till..
Ställ dom på en plåt, snitta om du vill. Låt dom jäsa under duk 15-20 minuter. Pensla med uppvispat ägg och toppa med socker eller sesam. Kör i nedre delen av ugnen på 175 grader, tills lagom färg.
Bara ät :) Vaniljbulla på japanska.