Testkörning av skärmaskinen

Och visst fungerar den bra!! :) Fantastiskt skönt att slippa skära för hand, då det tar alldeles för lång tid för mig att göra det.. Plus att det inte är bra för mitt blodtryck, blir så förbannad varje gång man skär fel.. Och det händer ju :)
Tunnt, jämnt och fint blir det :)
Bara kapa i lagom längd och servera till lite sashimi :)
Passade på att göra lite sushi då jag endå hade en bra bit lax att arbeta med :)
Såhär tycker jag "grillad" sushi ska se ut när den är klar. Bränd över en bit ekkol (Inte bara gaslåga herreguuuud..), dubbelglaserad så den blir knaprig på ytan..
Lite laxsushi och sashimi hemma, svårare behöver det inte vara :) Använde Salmalax och man ser på fisken att den blir fel då dom delar filéerna exakt i mitten...
#1 - - Sebastian Chung :

Kul och inspirerande blogg för oss som gillar asianfood:) Vart fick du tag på skärmaskinen btw?

Svar: Hej!
Kul att du hittade något av intresse i min blogg :) Köksmaskinen kommer från http://www.tokyokan.fi/tokyokane.html Dom kan skicka vid behov :)
Kai