Bulgogi på fläsk - Daeji Bulgogi (돼지불고기)







Nu ska jag vara jobbig. Kan man göra egen gochujang? Hittade ett fuskrecept med chili, soya och socker. Förstått att det är en jobbig procedur med jästa bönor. Får bunkra annars när jag åker till Stockholm.
Jag gjorde en fusk-gochujang och jag gillade den. Den blev rätt stark men smakade toppen.
Var hittar man plommonsirap? Kan man göra den själv?
Ska även göra japansk 7 kryddor. Rostat apelsinskal. Blir spännande och se om jag får rätt smak.
Gjorde sötsur dahl som du har recept på. Skulle fräsa på senapsfrön. Jisses de sprätter inte utan det blev ra-ta-ta-ta 😂😂 hade senapsfrön överallt. Ska nog ha ett lock nästa gång 😂😂😂
Smarrigt värre. Nu har jag många fina recept att testa. Eftersom jag saknar koreansk soya så gör jag en egen variant som får dra en stund. Dags att förbereda en av dina goda rätter till i morgon 😊 Slurp!