Crock-pot pulled pork på Koreanska

Koreanerna..
Har fantastisk BBQ, bara WOW! så mycket gott dom lagar..
Så förlåt alla Koreaner för att jag lagar den här rätten såhär.
Det här är en riktigt fuskrätt...
Det är inte BBQ.. Det är inte Slow cooked..
Ren fuskgjord Koreansk pulled pork på risbädd...
Men det blir riktigt bra i Crock-potten..
 
Koreansk pulled pork serverad på risbädd... Det är ganska mumma.. Fakltiskt..
 
Det är lite plock..
Med den här rätten, naturligvis måste man inte servera såhär.
Gör burgare av den, servera i bröd med coleslaw och "BIBIMBAPSÅS"
Det är bara protein, ganska gott till det mesta, fungerar superbra i en sandwich med cheddar och "BIBIMBAPSÅS" tex..
 
Plocket som serveras till..
KOREANSK BÖNGRODSSALLAD - SUKJU NAMUL MUCHIM (숙주나물 무침)
SNABB KIMCHI - MAK KIMCHI (막김치)
KOREANSK GURKSALLAD - OI MUCHIM (오이무침)
"BIBIMBAPSÅS"- GOCHUJANGBASERAD CHILISÅS
Stekt ägg
 
Ingredienser till Koreansk pulled pork i Crock-pot
• 8-900gr fläskkarré
• En stor gul lök eller ett par Challotenlökar, klyftade
• Ett par cm skivad ingefära
• 5-6st vitlöksklyftor, krossade
• 5dl Kycklingbuljong
• 2dl "BIBIMBAPSÅS"
 • Salt och peppar
 
Salta och peppra karrén, bryn den i Crock-potten, tillsätt lök, ingefära och vitlök..
 
Tillsätt kycklingbuljongen och "Bibimbapsåsen".. Tryckkoka i ca 60 minuter på high..
 
Ta upp och pull tha pork med två gafflar! Låt samtidigt såsen reducera i Crock-potten..
 
Lägg tillbaka köttet i såsen och låt det gotta sig ett par minuter...
 
Ris i skål..
 
Gurka, groddar, Kimchee och kött..
 
På med ett stekt ägg och bra med "Bibimbapsås"... Kom ihåg att kladda ihop och bara njut..
Det här är inte fine dining utan vardagsmat..